Buestævner 2014Skivestævne 18/12/8 meter inde i Holstebro d. 15/11-2014

Holstebro Bueskytteforening afholdt traditionen tro stort anlagt indendørs skivestævne med finaleskydning. Alle buetyper er repræsenteret, men der er en stor overvægt at recurveskytter. Det blev traditionen tro en både lang og god dag, hvor vi deltog med en ungdomsskytte.


Skiveskydning DM ude for voksne i Aalborg d. 30-31/08-2014

Ålborg Bueskyttelaug lagde egne baner til det velbesøgte DM, hvor vi deltog med en seniorskytte på langbue. I kammeratligt samvær og til tider silende regn, skød han en bronzemedalje hjem til Thy.


Skiveskydning DM ude for unge i Hillerød d. 23-24/08-2014

Hillerød Bueskyttelaug var værter for det meget velbesøgte og stort anlagte ungdoms-DM. Det blev et par meget festlige dage med nærmest markedsstemning. Hvert bueskyttelaug havde opstillet egen pavilion og der var stor indmarch for alle skytter. Vi deltog for første gang i et ungdoms-DM med en skytte på langbue.


Skivestævne 1440 runde i Middelfart d. 29/06-2014

Middelfart Bueskyttelaug lagde egen bane til rådighed for afholdelse af den årlige 1440 runde. Vi deltog med en ungdomsskytte på langbue. Det særlige ved en 1440 runde er, at alle aldersgrupper skyder mod hinanden. Yngre skytter har så til gengæld fordel af kunne skyde på korte afstand. I det gode vejr, skød vores ungdomsskytte guldmedaljen hjem til Thy.


Skivestævne 70 meter i Holstebro d. 15/06-2014

Holstebro Bueskytteforening afholdt traditionen tro stort anlagt udendørs skivestævne med finaleskydning. Alle buetyper er repræsenteret, men der er en stor overvægt at recurveskytter. Det blev traditionen tro en både lang og god dag med megen kammeratligt samvær, hvor vi deltog med en langbue-ungdomsskytte som gav recurveskytterne kamp til stregen.