Nyheder

Vi skyder tidligt udendørs

Fra og med d. 12/4-2023 skyder vi udendørs


Kommende bueskolekurser

Første afholdes over de 4 fredage d. 19/5, 26/5, 2/6, og 9/6-2023.

Andet afholdes over de 4 fredage d. 8/9, 15/9, 22/9, og 29/9-2023. Se mere her.


Godt skudt!

Ved Ungdoms DM ude d. 27. til 28/8-2022 blev Bjørk Kragh Hovgaard dame micro (U12), Torbjørn Lundin herre mini (U14) og Simon Strømgaard herre junior (U21), individuelle danmarksmestre.


Emilie Dragsbæk Overgaard dame micro (U12) og Liam Aunsberg herre micro (U12), skød sig til individuelt bronze.

I mix-hold 15 meter, blev Bjørk Kragh Hovgaard og Liam Aunsberg danmarksmestre og satte tillige nydanmarksrekord, medens det blev til sølv for 15 meterholdmed Bjørk Kragh Hovgaard, Emilie Dragsbæk Overgaard og Liam Aunsberg. Fin presseomtale


Godt skudt!

Ved Ungdoms DM inde d. 26. til 27/3-2022 blev vores 3 micro-barbueskytter Bjørk Kragh Hovgaard, Emilie Dragsbæk Overgaard og Liam Aunsberg danmarksmestre i holdskydning.


Også i den individuelle skydning, gik det godt, med sølv til Bjørk Kragh Hovgaard og bronze til Emilie Dragsbæk Overgaard. Fin presseomtale.


Thy Bueskyttelaug nomineret som Årets Foreninge i Thisted Kommune 2021Thisted Kommunes begrundelse for nomineringe er:


Thy Bueskyttelaug er en relativ ny forening i Thisted kommune, som formår at rumme alle aldre (7-77 år). Det er desuden en klub, hvor socialt samvær vægtes højt, og der er plads til forskellige mennesker med individuelle ambitioner. Der er lagt op til både hygge og personlig udvikling.


I 2021 blev Thy Bueskyttelaug landets første certificerede Ungdoms Bue-Klub. Foreningen har flere danmarksmestre og har lavet store forbedringer på deres udendørs baner. De arrangerer Bueskolekursus og har startet Combat Archery. De er en del af Thy Vikingemarked og arrangerer også sommerferieaktiviteter for børn og unge samt Åben Skole samarbejder.


Med knap 240 foreninger i Thy, er vi meget stolte over at blive nomineret - men også ydmyge - for så mange klubbers frivillige yder hver uge, hver måned og hvert år en kæmpe indsats så foreningslivet i Thy blomstrer med en kæmpe vifte af kvalitetsaktiviteter.


Og et kæmpe tillykke til FDF Snedsted for at vinde prisen. At blive nomineret er stort - og at vinde er rigtigt stort.


Er du til motion og bueskydning?

Så kan Bueskydning Danmarks Combat Archery video måske inspirere. Se den her.