Vores forventninger til alle

Inden vi kan starte på en aftens skydning skal skydeskiver opstilles og sikkerhedsnet ophænges og efter endt skydning skal det hele samles sammen igen. Vi forventer at alle der møder, nye som gamle, skytter som forældre giver en hånd med.


Vores forventninger til forældre

Det skal ikke nødvendigvis være let at være medfølgende forældre. I Thy Bueskyttelaug forventer vi at du som medfølgende forældre respekterer at klubbens trænere er uddannet til at varetage dit barns træning. Uanset om det en given aften går dit barn godt eller skidt beder vi om, at du som forældre respekterer vores træneres faglige kunnen, og dermed ikke blander dig i trænerens afgørelser eller instruktioner. Til gengæld forventer vi, at du understøttende aktivt deltager i indkaldte forventningsafstemninger om dit barns mål med bueskydningen. Og vi forventer at du understøtter trænerne, hvis og når de opfordrer dit barn til at gennemføre specifik træning (typisk fysisk af specifikke muskelgrupper) imellem træningsaftnerne. Det vil ofte dreje sig om 5 – 10 minutters træning pr dag. Det er vores bedste ønske om forældre og trænere kan opnå fælles forståelse for dit barns træning, således at der opnås kontinuitet og ”ro på” under træningen. Har du som forældre svært ved at sidde stille, vil vi faktisk gerne at du selv griber bue og pil, og indgår i fælles træning med dit/dine børn.


Vores forventninger til dig som medlem

Vi ved at teenageårene er svære, at du nogle gange blot ønsker at krybe ind i din egen verden for nogle minutter eller halve til hele timer. Vi ved at ønsket kan opstå med kort varsel. Men alligevel: Giv dog det dumme fællesskab en chance, vær aktiv når der stilles op og ryddes ned. Og tag dig så de nødvendige pauser under selve bueskydningen. Mød til tiden. Bliv til det er slut, men tage dig dine nødvendige pauser undervejs. Meld klart ud til dine medskytter og træner: Jeg har lige brug for en pause.